Akaryakıt İstasyonu Exproof Havlandırma

Deneyimli Kadro Uzman Ekip Güvenli ve Ekonomik İş.

İstasyonunuzda bulunan A tipi ve B tipi bodrumlarınız için eksproof havalandırma sistemi kurulumu yapılır. Uzman mühendis ve teknik ekiplerimiz ile EX sertifikalı motor kullanılarak bodrumunuzda oluşabilecek patlayıcı gaz birikimlerine karşı önlem alınır.

Kurulacak olan eksproof havalandırma sistemi bodrumunuzda yer alan GDS (Gaz Dedektör Sistemi) ile senkronize edilerek çalıştırılır.

Mühendis ve teknik kadromuz uzun yıllar istasyon elektrik işleri, istasyon periyodik kontrolü ve istasyon mühendisliği yaptığı için istasyon dilinden anlayan, istasyonlara özel çözümler sunabiliyoruz.

Riskli bodrum katınıza yapılacak olan eksproof havalandırma sistemi ile bodrumunuzu perlit ile doldurmanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz.

Talebiniz doğrultusunda istasyonunuzda yer alan riskli bodrum katınızda gerekli keşifler yapılır. Daha sonrasında bodrumunuza ve istasyonunuza özel havalandırma projesi çizilerek debi hesabı yapılır.

Onayınız doğrultusunda uzman ekibimiz ile istasyonunuzun riskli bodrum katında eksproof havalandırma montajı tamamlanır.

Eksproof havalandırma sistemi zaman saatiyle ve bodrumunuzda bulunan GDS ile senkronize edilerek herhangi bir patlayıcı gaz algılamasında devreye girerek riskli ortamdan gazın atılmasını ve temiz havanın ortama girmesini sağlar.